Rondleidingen

Op aanvraag bieden we interessante rondleidingen aan voor groepen. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende rondleidingen met militaire verhalen en een stoere junior rondleiding voor families met kinderen. Ook voor speciale groepen zijn er mogelijkheden.

Bekijk onze rondleidingen

Culinaire arrangementen

Groepen tot 10 personen kunnen zelfstandig terecht in onze Espressobar en Restaurant. Boek je liever een compleet verzorgd arrangement voor jouw groep? Neem contact op met ons reserveringsbureau via reserveringen@nmm.nl of 085-0036000, keuzenummer 2.

Bekijk de arrangementen

Touroperators

Onze centrale ligging, de ruimtelijkheid en ons unieke aanbod maken het museum een fantastische locatie voor touroperators. Gegarandeerd een fantastische toevoeging op het programma. Benieuwd naar onze aantrekkelijke arrangementen?

Kijk op onze pagina voor touroperators

Zakelijke events

Een zakelijke bijeenkomst of teambuilding op de meest indrukwekkende locatie die je je kunt voorstellen. Van een presentatie in het F-16 theater tot een festival op het buitenterrein. Onze collega’s van NMM Events denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw event!
Voor Defensie

Bekijk de mogelijkheden