Alfred Staarman
Alfred Staarman over waarom de F-100 zo bijzonder is

Waarom crowdfunding

Wij willen dit bijzondere toestel, de allerlaatste F-100 in Nederland, de plek geven die het verdient: in het NMM. Zo blijft de geschiedenis van de vliegbasis én het verhaal van de F-100 bewaard voor onze kinderen.

Voordat we het toestel aan jullie kunnen laten zien moet er een grondige restauratie plaatsvinden. Hiervoor hebben we een bedrag van € 50.000 nodig. Bekijk de crowdfundingpagina.

Help jij mee zodat wij het bijzondere verhaal van de F-100 en 32TFS kunnen blijven vertellen?

Ik doe mee

Ons bedankje voor jouw support

Help jij ons de F-100 te restaureren en dé plek te geven die hij verdient? Dan mag daar wat tegenover staan, vinden wij. Daarom hebben wij een aantal leuke ‘tegenprestaties’ bedacht.

  • Doneer jij €10, dan krijg jij van ons de limited edition “F-100 Super Sabre Sticker”.
  • Doneer jij €25, dan krijg jij van ons de Red Label Super Sabre Sleutelhanger, limited edition.
  • Doneer jij €50 (of meer), dan krijg jij van ons een officieel F-100 certificaat, waarmee jij symbolisch mede-eigenaar wordt van dit bijzonder toestel.
  • Doneer jij €75, dan ben jij bij de unieke, once in a lifetime, fotoshoot voor en na restauratie. Fotoshoot voor restauratie: je bent getuige van het vertrek van de F-100 op weg naar restauratie. Fotoshoot na restauratie: je krijgt de mogelijkheid om het toestel uitgebreid te fotograferen op de strip (zie foto), waar hij speciaal voor jou wordt neergezet voordat hij het museum ingaat.
  • Doneer jij €100, dan ben jij bij de unieke fotoshoot voor en na restauratie en krijg je de speciaal ontworpen F-100 munt.

Meer tegenprestaties

  • Doneer jij €250, dan ben jij bij de unieke fotoshoot voor en na restauratie (op de strip!) en krijg jij van ons de speciaal ontworpen 32e Squadron Paraplu. Let op: zo lang de voorraad strekt!
  • Doneer jij €500 (optie 1), dan ben jij aanwezig bij de unieke F-100 collegetour, waar jij alles hoort over de historie van het toestel én Vliegbasis Soesterberg, en bewonder jij het gerestaureerde vliegtuig als één van de allereersten.
  • Doneer jij €500 (optie 2), dan ben jij bij de unieke fotoshoot voor en na restauratie en krijg jij van ons de speciaal ontworpen 32e Squadron Pet. Let op: zo lang de voorraad strekt!

Benieuwd welke tegenprestaties er nog meer zijn? Neem een kijkje op onze campagnepagina!

32e Squadron F-100 op de strip F-100
F-100
"Liefde voor de Luchtmacht en vooral 32 TFS Wolfhounds" Peter Paul Zwanikken - donateur F-100 campagne

Goed om te weten

In maart weten we of we voldoende opgehaald hebben met onze crowdfunding. Dan gaan we kijken wanneer de F-100 gerestaureerd kan worden. Wij hopen natuurlijk zo snel mogelijk, maar kunnen nu nog niet met zekerheid zeggen wanneer dit precies kan. Eén ding weten we wel zeker: dát de F-100 gerestaureerd wordt en voordat we het weten staat dit prachtige toestel in ons museum! We houden je op de hoogte.